Élet búcsújáró helyen? Íme egy 15,5 milliós gyöngyszem Csatkán!

Élet búcsújáró helyen? Íme egy 15,5 milliós gyöngyszem Csatkán!

A Csatkán, ismert búcsújáró helyen kínált, eladó szépség gondos kezek nyomán gyorsan felvirágoztatható. De mi az ódon hangulatot is szeretjük. És ön? Lessen be a helyi ingatlanok egyik klasszikus darabjába!

“Csatkán eladó 110m2-es felújítandó tégla családi ház. Csatka Komárom-Esztergom vármegye déli részén, Ácsteszértől délre található a Bakonyalján. Zsáktelepülés, közúton csak a 4 kilométer hosszú 82 117-es úton érhető el. 

 

Ácsteszér 5 kilométer, Súr 6 kilométer, Réde 9 kilométer, Csesznek 10 kilométer távolságra található; közeli települések még: Bakonyoszlop, Csetény és Szápár. A környék városai közül Kisbér 17 kilométer, Zirc 19 kilométer, Mór pedig 21 kilométer távolságra fekszik. További nagy városok 40km-es körzetében: Győr, Székesfehérvár, Tatabánya, Várpalota. A település híres búcsújáró hely, minden év szeptember 8-án megrendezik a Kisasszony-napi búcsút, a szentkúti kegykápolnánál. A falu csendes, nyugodt, kimondottan tiszta levegő és szép panoráma jellemzi. Népessége alacsony, számszerint 230fő. 

 

A Csatkán kínált ingatlan részletei

 

Az ház 110m2, felújítandó állapotú, tégla építésű, a tető manzárdtető cserép fedéssel. Falai jók, stabilak, a nyílászárók a konyhai ablakon kívűl eredeti fa nyílászárók. Padlózata két szobának az eredeti hajópadló, egynek laminált padló. Elosztása jó, a közlekedőből egy kamrát, 2nagy ill. 1 kisebb szobát közelíthetünk meg. Konyhája is innen nyílik, nagy, járólapozott, itt műanyagra cserélték a fa ablakot. Fürdőszobája kádas, itt található egy helységben a wc is. Fűtése kandallóval, illetve kályhákkal megoldott. A telek 700m2, téglalap alakú, található rajta egy bő vizű kút, egy garázs, és egy fás kamra is. A ház részben alápincézett. A ház kimondottan központi helyen van, az orvosi rendelő 10méterre,egy bolt 40méterre, buszmegálló 30 méter távolságra található. A ház a vételár kiegyenlítése után azonnal költözhető. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?