Medencés és nagypolgári? Íme egy salgótarjáni luxus otthon!

Medencés és nagypolgári? Íme egy salgótarjáni luxus otthon!

A medencés, elegáns és otthonos, eladó családi ház fotói és paraméterei is magukért beszélnek. Lessen be egy 140 milliós ingatlanba, amely a helyi kínálatból biztos, hogy az ön számára is kitűnik!

“Salgótarján (Sportcentrum közelében), csendes zsákutcában, kertvárosi környezetben, nagypolgári életérzést sugárzó, 170 nm-es, 3+2 félszobás, 2 szintes családi ház eladó! Az ingatlan belső tereit minőségi anyaghasználat és funkcionalitás jellemzi. Nagyobb családok, akár több generáció minden igényt kielégítő, komfortos lakhatását biztosítja. 

Az ingatlan fűtését gáz kombi cirkó kazán illetve kandalló biztosítja. Az ingatlanhoz tartozó telek 1600 nm nagyságú, körbekerített, parkosított. A telken grillező hely, gondozott díszkert, több autó számára felszíni beálló, garázs, dísztó, fedett úszómedence található. A biztonságról kamerarendszer, riasztó és mozgásérzékelős világítás gondoskodik. A telken több vállalkozásra (200 nm) vagy más funkcióra alkalmas felépítmény található. A környék a város kiemelt lakó-és pihenő övezete, kis átmenőforgalma és csendessége miatt igen kedvelt a lakosság körében. Kisebb értékű salgótarjáni családi ház beszámítása lehetséges. […]”

 

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, medencés ingatlan ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?