Élet a Holt-Tisza partján, igényesen?

Élet a Holt-Tisza partján, igényesen?

A Holt-Tisza partján kínált fészek egészen magával ragadó. Víz és más éltető elemek a megyei ingatlan kínálat egyik gyöngyszeme kapcsán!

 

“Idilli környezetben, Szolnokon közvetlen a Holt-Tisza partján családi ház eladó! A 967 nm -es telken található ez a 72 nm nagyságú ékszerdoboz, amit távirányítós kapun keresztül közlíthetünk meg. 2015- ben téglából épült, rajta 15 cm vastag hőszigetelés. Természetesen a nyílászárók is hő-és hangszigeteltek. 

Az épületben másfél szoba, amerikai konyha étkezővel,fürdőszoba, egy tetőtéri helyiség és egy pince található. A hangulatos pincébe közvetlenül a lakásból tudunk lejutni. A ház ideális hőérzetéről inverteres hűtő-fűtő klíma, elektromos fűtőpanel és kandalló gondoskodik. A fürdőszobában padlófűtés és törölköző szárító is van. A konyha a sütés-főzés kedvelőinek minden igényét kielégíti. A pihenni vágyókat kertkapcsolatos terasz várja. Az udvaron néhány termő gyümölcsfa, szerszámos és egy boltíves pince található. Ezek után már csak hab tortán a kert végén a Holt-Tisza . Saját stégről horgászhatunk és hódolhatunk a víz szeretetének. Itt már csak élni kell! […]”


További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Holt-Tisza!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?