Egy szuper ház és egy belógó ujjacska Simontornyán

Egy szuper ház és egy belógó ujjacska Simontornyán

A Simontornyán kínált szuper ház panorámájának demonstrálása során bent maradt egy ujjbegy a képen. De ez legyen a legnagyobb baja ennek az igényes, 200 nm-es családi otthonnak!

“Simontornyán 5 szobás, 2 nappalis, duplakomfortos családi ház nagy családnak, panziónak eladó. Ez a 4000 főt számláló kis város a Balaton déli partjától kb. fél órányira található. A település csendes, átmenőforgalommentes utcájában épült ez a nagyon szépen rendben tartott nagy családi ház. Tágas terek, praktikus elosztás jellemzik az ingatlant. 

 

S miért ennyi?… 

 

– több féle fűtési mód: padlófűtés a hideg burkolatú helyiségekben, 6 db klíma, vegyes tüzelésű kazán, kandalló. Kinek-kinek igénye szerint.

– 28 db, összesen 8,9 Kw áramot temelő napkollektor;

– 3 rétegű üvegezésű, fából készült nyílászárók;

– BB energetikai besorolás;

– 15 cm-es fal, 20 cm-es tető szigetelés;

– új laminált parketta és hidegburkolatok;

– 2 db vadonat új fürdőszoba, plussz egy toalet kialakítható a kamra terhére;

– modern, nagy méretű beépített konyhabútor;

– új víz- és villanyhálózat;

– 6,5×4 m-es medence teljes felszereléssel, napkollektor fűtés előkészítésével;

– közel 100 nm-es napozó terasz az ingatlan bejáratával azonos szinten;

– 2 db erkély,

– 2000 nm parkosított udvar,

– csodaszép örökpanoráma;

– gyümölcsfák;

– elektromos kapu;

– kisvárosi, kertvárosi hangulat. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, központozásával és helyesírásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Simontornyán és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?