Eladó egy címeres tanya Alcsiszigeten!

Eladó egy címeres tanya Alcsiszigeten!

A 16,9 millió forintért kínált, címeres díszítéssel és idézettel is ellátott tanya Alcsiszigeten keresi-várja új tulaját. Garázs, műhely, tyúkól, gyümölcsfák. Mi kell még? Talán néhány kedvcsináló fotó!

“A Tanya főbb jellemzői:- a régi és az új 4-es főút között helyezkedik el, külterületen- az ingatlan műútról közelíthető meg- az ingatlan területe 3337 m2 melyből 2761 m2 szántó és 576 m2 kivett tanya- a telek teljesen körbe kerített- a tanyán egy 1948-ban épült ház található ( vert fal, alap nélkül)- az ingatlanban 2 szoba , egy konyha-előszoba egyben és egy fürdőszoba illemhelyiséggel együtt került kialakításra- a közművek közül csak a villany van bevezetve- a víz egy saját fúrt kútból áll rendelkezésre házi hidrofor rendszerrel- a fűtés elektromos valamint cserépkályhával megoldott- gáz és csatorna nincsen- a tanyán még 2 épület található ( egyenként 60 m2) melyben garázs, műhely, tároló, tyúkólak és egy kis pince is van- a kertben 50 db termő gyümölcsfa van ( többségében alma, szilva, sárgabarack és őszibarack )- az ingatlantól kb 500 méterre buszmegálló, benzinkút, élelmiszerbolt is található. […]”

További részletek és még több fotó az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Alcsiszigeten innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?