Egy szűkszavú hirdetés és egy ígéretes ház Héregen

Egy szűkszavú hirdetés és egy ígéretes ház Héregen

A 227 nm-es ingatlan ára Héregen mindössze 75 millió forint. A két önálló lakrész miatt akár több generációs együttélésre is alkalmas. Egy biztos, ebben a házban több a potenciál, mint ami a pár soros leírásból kiderül!

 

“Eladó több generációs családi ház Héregen. Tatabányától pár percre festői környezetben! A 227 nm-es ingatlan két önálló lakrésszel rendelkezik! A nagyobb lakrészben négy hálószoba, két fürdőszoba, mosdó, nagy galériás nappali, étkező, konyha, kamra kapott helyet. A kisebbik konyhát, fürdőt wécével, kamrát, és egy nagy szobát rejt. A ház teljes egészében alá pincézett. A fűtésről fa tüzelésű kazánok gondoskodnak radiátoros hőleadással. A melegvíz villanybojlerekkel megoldott. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Héregen és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?