Amikor egy döbbenetes egri lakás fotói nem illusztrációk…

Amikor egy döbbenetes egri lakás fotói nem illusztrációk…

Pedig elsőre azt hittük! Elképesztően igényes egri lakást kínálnak a város történelmi belvárosában, 74,99 millió forintért. A 89 nm-es otthon fotói nem illusztrációk! Hiába tűnnek úgy. Irigykedjen velünk, vagy azonnal keresse a tulajt!

“Igazi kuriózum! A hirdetésben szereplő fotók nem illusztrációk!”

 

Felújított, I. emeleti, 3 szobás erkélyes társasházi lakás eladó Eger történelmi belvárosában! Az eladó egri társasházi lakás jellemzői:

– különleges elhelyezkedés Eger sétáló belvárosában, a Dobó tértől pár perc sétatávolságra

– I. emeleti, 89 nm lakótér, 12 nm-es tágas terasszal

– nappali, 2 szoba, konyha-étkező, fürdő, gardrób

– teljes körű műszaki és esztétikai felújítás, új villany- és vízvezetékek, 3 rétegű nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel

– egyedileg gyártatott minőségi fa beltéri ajtók

– igényes új burkolatok és szaniterek

– modern, beépített gépesített konyhabútor sütővel, főzőlappal, mosogatógéppel és páraelszívóval

– napfényes, tágas helyiségek panorámás kilátással

– házközponti fűtés lapradiátorokkal és törölközőszárítóval a fürdőben

– szigetelt homlokzat, felújított, rendezett lépcsőház

– az épület tetején napozóterasz található lenyűgöző körpanorámával a városra, ahol elénk tárul az Eged-hegy valamint Eger összes csodás nevezetessége.

– saját 3,3 nm-es földszinti tároló

– igény szerint a garázs is megvásárolható, 7M Ft-ért

 

Az eladó egri társasházi lakás akár saját célra, valamint elhelyezkedését és fiatalos, modern kialakítását tekintve a legjobb lehetőség vendéglátásra, luxus apartman üzemeltetésére! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?