Egy veszprémi, Jutasi úti lakás, ahol az igényesség volt az úr…

Egy veszprémi, Jutasi úti lakás, ahol az igényesség volt az úr…

…nem pedig a spórolás. A gondosan felújított, Jutasi úti, 4. emeleti otthon 42 nm-es, a 39,7 milliós vételár megfizetése után pedig akár azonnal költözhető!

A Jutasi úti lakásról

“Veszprémben, rendkívül IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, 42m2-es, ERKÉLYES, PANORÁMÁS LAKÁS eladó. Jutasi lakótelep, 8 emeletes, liftes házában, 4.emeleti , prémium minőségű, hőmennyiségmérős, K-i fekvésű, ERKÉLYES, tájpanorámás, tehermentes 1,5 szobás lakás, AZONNAL KÖLTÖZhETŐ ÁLLAPOTBAN eladó. A lakás 2020-ban esett át a teljes felújításon. Tulajdonosa az év nagy részében távol van, így teljesen újszerű. Mintha csak most lett volna kész. IDE CSAK BE KELL KÖLTÖZNI! 

 

Minden nyílászárót kicseréltek, az ablakokra, zörgésmentesített redőny, szúnyogháló került. Teljesen új beépített bútorok készültek. (a mosógép az előtéri szekrényben került bekötésre) A nappaliban klímát szereltek fel. A burkolatok újak, a teraszra is járólap került. A konyhabútorok is ide készültek, a berendezés részét képezi a mosogatógép is. A fürdőszoba is teljes felújításon esett át. A Jutasi úti lakásba a beépített bútorok és konyhagépek ( mosogatógép, tűzhely, hűtő ) a lakás szerves részeként, vételár részét képezik. Azonnal költözhető, tökéletes állapotú! […]”

J
További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Jutasi út ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?