Aki a kőszegi hangszereket szereti, rossz ingatlantulajdonos nem lehet!

Aki a kőszegi hangszereket szereti, rossz ingatlantulajdonos nem lehet!

Egy 204 nm-es eladó, kőszegi lakás (!) kapcsán merült fel bennünk az iménti gondolat. A tágas kőszegi otthon hirdetési fotói között ugyanis temérdek csodás hangszert pillantottunk meg. A művészetet kedvelő tulaj pedig bizonyára kellemes aurát hagy maga után a 70 milliós, eladó lakásban!

A kőszegi lakásról, részletesen

“Kőszegen nagy méretű, földszinti, társasházi lakást kínálok megvételre! A kertkapcsolatos otthon két generáció együtt élésére is abszolút alkalmas, külön bejárattal megoldott. A jól elkülöníthető két lakrész lehetőséget ad a turisztikailag rendkívül népszerű kisvárosban akár fizetővendég-szobák kialakítására is. A kőszegi lakásban a konyha-étkező valamint a nappali nagy méretükből adódóan a közös családi programok remek színhelye lehet. A műanyag ablakok hang- és hőszigeteltek, az otthon melegéről kondenzációs gázkazán gondoskodik. 

 

Hangulatos, fedett terasz tartozik a kőszegi lakáshoz, amely a társasház udvarára nyílik, ahol még egy kisméretű kert is a tulajdonosok használatában van. A leendő tulajdonosnak a lakással együtt egy zárt garázs is a birtokába kerül, de a házhoz tartozó nagy méretű, rendezett, zárt udvaron további parkolási lehetőség is biztosított. Az társasház elhelyezkedésének köszönhetően – akár gyalogosan is – hamar Kőszeg belvárosába juthatunk! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?