Egy szántódi, 230 milliós ház, amiben szívesen megöregednénk…

Egy szántódi, 230 milliós ház, amiben szívesen megöregednénk…

A hét megyei ingatlana címet simán kiérdemlő szántódi szépség nem csak tágas, nem csak hangulatos, de hát vízparti is. Ráadásul a panoráma sem akármilyen a saját stégről…

“Somogy megye északi részén, a Balaton déli partján, a Tihanyi-félszigettel szemben fekvő település, csendes utcájában található ingatlan, 11 méter széles part szakasz, víz kapcsolat, INTIM SAJÁT (fémszerkezetű) STÉGGEL amin napozhat, ahol a HAJÓ / VITORLÁS is kiköthető!!! MINDEZT NÁDAS és SZÍNES ÉLŐVILÁGA öleli körbe! A parkosított gondozott kertben található térkövezett napozó terasz nyugágyakkal, valamint JAKUZZI és egy minden igényt kielégítő GRILLEZŐ!! SZUPER HELYSZÍNE LEHET CSALÁDI VAGY BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEKNEK! 

Az Ikerházat 1980-as években építették, összes alapterülete több mint 140nm a földszinten nappali-konyha fürdőszoba, valamint hatalmas fedett terasz és egy zárt veranda található. Az első emeleten fürdőszoba, és két hálószoba helyezkedik el, melynek erkélye BALATONI PANORÁMÁS!! Tetőtér beépítés során közlekedő és két további hálószoba lett kialakítva. Néhány éve elvégzett teljes felújítás a tetőt a homlokzati szigetelést a gépészetet a burkolatokat, valamint a fűtés rendszert és a konyhát érintette. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!