Söröző volt, most családi ház kialakítására ajánlják az ingatlant!

Söröző volt, most családi ház kialakítására ajánlják az ingatlant!

Egykori balassagyarmati söröző várja megújulását! A 105 nm-es ingatlan ára mindössze 12,5 millió forint. Lehet, furcsának tűnhet, de mi bízunk benne, új funkciójában is megmarad az épület nagy üvegfelülete. 

“Balassagyarmat kertvárosi részén kínálunk eladásra egy családi ház kialakítására alkalmas ingatlant. Az utca a város déli részében csendes kis utcában található, közelében helyi járat, orvosi rendelő, élelmiszerbolt, posta, iskola, óvoda, mind megtalálható. Néhány percre tőle játszótér is rendelkezésre áll. […] Az ingatlan korábban sörözőként funkcionált, ám környezete abszolút lakóövezet és az épület teljes mértékben alkalmas lakásnak, csak némi átalakítást és egy átminősítést igényel. Fűtése jelenleg gázkonvektorral megoldott, de kályha is rendelkezésre áll. Gázzal és minden egyéb közművel rendelkezik. Udvarán melléképület is található, mely akár garázzsá alakítható. 

Az épületben három négy szoba is kialakítható, több vizesblokkal és wc-vel rendelkezik. Kertjének mérete pont kezelhető, rendben tartható, közvetlen szomszédságában hatalmas parkos terület található. Azonnal birtokba vehető tehermentes, ház, igen kedvező áron. A belső tér újragondolásával igazán szép, ergonomikus és kiváló ár érték arányú ingatlan birtokába juthat a leendő vevő. Természetesen akár vendéglátó, vagy egyéb szolgáltató tevékenység megvalósítására is alkalmas.[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!