Szuterén stílusú kis nyaralóházért ennyire még nem rajongtunk!

Szuterén stílusú kis nyaralóházért ennyire még nem rajongtunk!

A “szuterén stílusú kis nyaralóházat” Tatabánya Szőlőhegyen kínálják. A vételár 18 millió forint, a hangulat megfizethetetlen!

“Tatabánya Szőlőhegy üdülő részén, a Sztráda bevásárlóközpont közelében, eladásra kínálunk egy megnyerő stílusú, kicsi, minden igényt kielégítő, 2 szintes nyaralót! Zártkertként nyilvántartott 791 m2- -es telken. 1987-ben épült 70 m2 –es szuterén stílusú kis nyaralóház. A szuterén részében egy borospince található, mely 29,44 m2 , illetve egy mellékhelyiség. Alsó szint: A szuterén felett az alsó szinten egy nagy méret konyha + nappali található, mely (7m*3m) 21 m2 –es, ahol egy szép, hasznos cserépkályha adja az ingatlan kellemes hangulatát, a ropogó tűz melegét. A nappaliból egy nagyobb méretű, 4,8 m2 -es erkély is nyílik. Így a szuterénnel együtt az ingatlan 70m2 -es. A telken víz, villany található, emésztő gödörrel. A telek keskeny sávban végig, gondozott szőlő ültetvénnyel lett hasznosítva, ami a telek hosszáig vízvezetékelve lett, amivel a locsolás így nagyon gyorsan, egyszerűen tudjuk végezni. […]”

További izgalmas, eladó házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, szuterén stílusú ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?