Családi okok miatt eladó egy Bokodi tónál található ritkaság!

Családi okok miatt eladó egy Bokodi tónál található ritkaság!

A Bokodi tó ”lebegő falujában” fényévente találni eladó ingatlant. A most következő hétvégi ház ugyan nem lebeg, de mindössze 300 méterre található a kuriózumtól! Tulajdonosa jó eséllyel fájó szívvel válik most meg szeretett kincsétől, így bízunk benne, új gazdái is szeretni fogják a mindössze 10,7 millió forintért kínált pihenőt!
“Eladásra kínálunk 300 m-re a Bokodi tó -tól “lebegő falu” részén zártkerti ingatlan besorolású, 1/telken 2/db 27+30 nm épületből álló hétvégi házat, melyből az első épület a telken egy fa szerkezetű “Éva “ típusú nyaraló: 2db szoba konyha étkező található, majd a telek végén egy tégla építésű nyári konyha mellékhelyiséggel, kézmosóval, amely egy helységből áll , Közvetlen mellette külön bejárattal egy helységgel szintén!! Ez az épület alatt egy 15m²-es pince is található!! Az ingatlan egy kisebb szigeteléssel, gyors elektromos fűtés panel-rendszerrel akár lakható ingatlanná alakítható. A vízellátást egy gyűrűs kút biztosítja. Szomszédságában a lakók barátságosak, szinte minden lakó lakhatásra is használja. 

Az ingatlan fekvését tekintve a madárcsicsergés a nyugalom szintén elvarázsolja az embereket,, A telken található diófa, meggy fa, szőlő lugas, ribizli, almafa. Bejáratnál autó beállási lehetőség is rendelkezésünkre áll, a kivezető út teljesen jó minőségű! Megközelíthető Kecskéd felől, Oroszlány felől ,is! Vessen egy pillantást hiszen az ingatlan nagyon közkedvelt helyen fekszik, a tó-tól 300 m-re akár horgászásra, nyaralásra is alkalmas,. A tulajdonos szívéhez nőtt nyaralóját családi okok miatt értékesíti csupán! […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!