Egy nyíregyházi ház, amelynek fürdője nagyobb, mint néhányunk lakása!

Egy nyíregyházi ház, amelynek fürdője nagyobb, mint néhányunk lakása!

A tágas, 6 szobás családi ház kapcsán sok minden kiemelhető. A kert, az épület egyedi formája stb. Mi azonban gigantikusan szellős, sarokkádas fürdője miatt jöttünk első sorban lázba. És ön?

“Nyíregyháza kedvelt részén, kertvárosban, új házak környezetében ELADÓ egy bruttó: 372 nm-es, nettó: 250 nm lakóterű, teraszkapcsolatos nappali + 5 szobás családi ház, a hozzátartozó 1000 nm-es összközműves telekkel. Az épület 3 szintes, a pinceszint három helyiségből álló (garázs, műhely, tároló) 75 nm, itt található a cirkó. A földszint: 100 nm, a tetőtér 75 nm.

Az épület 2003-ban épült PH 38-as téglából, fa hőszigetelt nyílászárókkal, cserép fedéssel, a tetőtérben kőzetgyapot szigeteléssel. A fűtés cirkóról működik, a szobákban radiátorokon keresztül, míg a hideg burkolatú helyiségekben padlófűtéssel. A ház igazi családbarát, világos, egész nap körbenapozott. Ideális lehet, akár vállalkozásra is az ingatlan, mivel egy 100 nm-es műhely is helyet kapott! A kertje szépen gondozott, gyümölcsfákkal, örökzöldekkel beültetett. Elsősorban autóval közlekedőknek ajánlom. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!