Csupa nagybetű, avagy egy partmenti luxus társasház Szántódon!

Csupa nagybetű, avagy egy partmenti luxus társasház Szántódon!

A 298,5 millió forintért kínált, Szántódon épült, partmenti szépségbe nehéz nem beleszeretni. A 4 lakásos ingatlan árát “szétdobva” talán már nem is olyan megrázó az összeg. Egy biztos, a látvány megfizethetetlen!
“Szántód PARTMENTI utcájában épült fel ez a fantasztikus 4 lakásos LUXUS társasház. A földszinten 2 LAKÁS található, melyek 102 NÉGYZETMÉTERESEK, 24 NÉGYZETMÉTERES TERASSZAL és saját KERTKAPCSOLATTAL. Az emeleten 2 PENTHOUSE lakás helyezkedik el, melyek belső KÉTSZINTESEK. Ezekhez a lakásokhoz tartozik 150 négyzetméteres BALATONRA PANORÁMÁT nyújtó TERASZ is. […]

 

1 darab parkoló, a tároló, a magánstrand és a befejezés benne van az árban, igény szerint be is bútorozzák a lakást a vevőnek, ez természetesen megegyezés tárgyát képezi! A parkolóhelyek esetében 1 plusz parkolóhely maradt, melynek az ára 3.000.000 forint. A FŰTÉST és a HŰTÉST a mennyezeten és a padlón keresztül látja el a hőszivattyús rendszer. Akár csak nyaralónak, vagy állandó lakásnak keresi otthonát, itt a Balaton mellett megtalálta! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!