Egy meglepő és érdekes ajánlat Mátraszentimrén

Egy meglepő és érdekes ajánlat Mátraszentimrén

Mátraszentimrén egy kevéssé szokványos konstrukció keretében nyaraló apartmanokat kínálnak eladásra. Az egy vagy másfél szobás szépségek erdei környezetben várják új tulajdonosaikat. Nyaralókat eddig nem így vettünk Heves megyében. De itt az ideje, hogy újítsunk! Ár és részletek, most!
“Mátraszentimrén authentikus erdei környezetben nyaraló apartmanok eladók, társasházi konteksztusban. Ősfás panoráma minden szintről, csendes utcában. Az ingatlanok részben korszerűsítettek, de nem estek át teljes körű felújításon. Választhatók egy vagy másfél szobás konstrukciók.

 

Egyszobás:

– előszoba

– nappali – konyhasarok étkezővel

– fürdőszoba-wc

 

Másfél szobás:

– előszoba

– nappali – konyhasarok étkezővel

– galéria hálószoba a tetőtérben

– fürdőszoba-wc

 

Fűtése: társasházi közös költség magában foglalja a nyaraló appartmanok téli temperáló fűtését, valamint minden lakrész rendelkezik saját hűtő-fűtő inverteres klímával, mely a leghidegebb felső-mátrai telken is kellemesen be tudja melegíteni a teret.

Egyes apartmanokhoz saját használatú teraszok is tartoznak. Külön vásárolható igény szerint belső ( lépcsőházi ) , vagy külső ( épületen kívüli ) tároló helyiség, és nyitott autóbeálló is. Az ingatlan szinteltolásos építmény, kényelmes ritmusú lépcső kialakítással, lift nincs. A lépcsőházban kis társalgó sarkok, beépített tárolók szolgálják lakóik kényelmét, az alagsorban pedig közösségi helyiség, wellness szoba szaunával, jacuzzival, masszázsfotellel és zuhanyzókkal elérhető minden tulajdonos számára. […]”

További nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Mátraszentimrén és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?