Kényelem 67 nm-en a debreceni Füredi Kapu lakóparkban!

Kényelem 67 nm-en a debreceni Füredi Kapu lakóparkban!

A debreceni Füredi Kapu lakóparkban kínált lakás presztízs értékű helyen található. Ráadásul otthonos is! Lessen be velünk egy 52,5 milliós fészek fotóalbumába! Vagy nézegessen további, lakóparkban és azon túl kínált szépségeket!
“Debrecen, Füredi Kapu lakóparkban, LIFTES társasházban, 67/76 m2 lakóterű, 3 szobás, étkezős, kellemes hangulatú, tágas, napfényes, praktikus elrendezésű lakás eladó. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, néhány perc távolságban minden elérhető, a mire a mindennapokban szükség lehet. Több buszjárat megállója konkrétan a lakópark előtt, autóval akár a lépcsőház mellett is lehet parkolni. A lakópark üzletei között megtalálható többek között élelmiszerbolt, gyógyszertár, szépségszalon, kozmetika, étterem, kávézó is. A zárt belső udvaron az arra jogosultak számára parkolók vannak, másrészt zöld terület padokkal. A lakópark 2006-ban épült. 

 

A Füredi Kapu lakóparkban kínált lakásról

 

Az eladásra kínált lakás a tetőtérben van, az ötödik emeleten, másik három lakással egyetemben. A liftes lépcsőházból egy zárt előtéren keresztül közelíthetőek meg a lakások. A lakótér alapterülete 76 m2, a nettó lakótér 67 m2-es, azonban a lakás minden négyzetcentimétere abszolút kihasználható. Központi helyet foglal el az étkező, amiből a többi helyiség nyílik. A konyha valójában egy légtérben van a konyhával, mindössze egy pult választja el őket egymástól. Önmagában a konyha is kényelmes méretekkel rendelkezik. 

A szobák mindegyike külön bejáratú, a legnagyobb szoba jelenleg szülői háló, azonban ha a család létszáma megengedi, akár egy kényelmes nappalinak is tökéletesen megfelel. A másik két szoba is tágas, jól berendezhető, elfér benne minden szükséges bútor. A fürdő és a WC külön-külön. A fürdő méretéből adódóan a mosógép kényelmesen elfér benne úgy, hogy egy polcos szekrénynek is meg van a helye. A lakás tájolásának köszönhetően szép világos, a konyhai oldal néz keleti, a gyerekszobák déli irányba. A nagyszobából konkrétan körpanoráma nyílik a környező városrészekre. 

 

Rezsi, rezsi, rezsi…

 

A rezsi abszolút kezelhető, és a meghatározott átlagfogyasztás alatt tartható. A közös költség 11.000 Ft., havi fűtésátalány 30.000 Ft./hó, ami magába foglalja a meleg víz fogyasztását is. Az épület házközponti fűtéssel rendelkezik, és minden lakás egyedi fűtésmérővel van felszerelve. A lakás tulajdoni viszonyai rendezettek, a birtokba adás megegyezés szerint, de rugalmasan megoldható. […]”

További lakóparkban és azon túl kínált lakások az ingatlanbazar.hu oldalán!