Egy ízlésesen berendezett, nyíregyházi fészek!

Egy ízlésesen berendezett, nyíregyházi fészek!

Az ízlésesen berendezett, 140 milliós otthon fotói magukért beszélnek. A leírás alapvetően visszafogott, de a nézelődni való így is pazar! Nézzen szét velünk a helyi ingatlan kínálat egyik elegáns gyöngyszemében!

“Eladó Nyíregyháza kiemelt lakóövezetében, minőségi alapanyagok felhasználásával kivitelezett, ízlésesen berendezett 2016-ban épült 188,6 m2-es családi ház! Földszint alapterülete 115,36 m2, mely praktikus kialakításának köszönhetően tágas amerikai konyhás nappali és étkező , melyből a ház hátsó teraszára van kijárásunk, illetve egy szoba , gardróbszoba, , fürdőszoba és toalett, nem utolsó sorban a tágas előszoba , és egy garázs helyezkedik el.

 

A 73,2 m2-es emeleti részen, közlekedő, fürdőszoba és toalett, három hálószoba , erkély, gardróbszoba, háztartási helyiség.került kialakításra. Minőségi hőszigetelt nyílászárókkal ,és redőnyökkel szerelt, gázkazánnal,padlófűtéssel és radiátorokkal, a kellemes hőmérsékletről klíma gondoskodik! A kert füvesített, örökzöldekkel telepített,térkövezett járda és kapubejáró![…]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, ízlésesen berendezett ingatlan ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?