Barna álom Bonyhádon: íme Tolna legexkluzívabb otthona!

Barna álom Bonyhádon: íme Tolna legexkluzívabb otthona!

A Bonyhádon kínált, barna színekben pompázó, mediterrán stílusú családi ház egyértelműen kiemelkedik a helyi ingatlan kínálatból. Az egyedi hangulat, a méretek és az árba beletartozó extrák is felcsigázóak…

“Bonyhádi új telepi részén, eladó egy 2002-ben épült, 170 nm-es lakó térrel rendelkező, amerikai konyhás-nappali+ 4 szoba elosztású, 2 szintes, mediterrán stílusú, rengeteg extrával felszerelt családi ház, 31 nm-es garázzsal, igényesen parkosított telken.

 

Az ingatlan a következő extrákkal felszerelt

 

-JACUZZI

-INFRA SZAUNA

-KAMERA ÉS RIASZTÓ RENDSZER

-4 DB INVERTERES KLÍMA

-KANDALLÓ

-VÍZLÁGYÍTÓ RENDSZER

-ELEKTROMOS GARÁZSKAPU

-KB 70 NM-ES FEDETT -ZÁRT TERASZ, ÉPÍTETT KANDALLÓVAL/GRILLEL

-SZAKEMBER ÁLTAL PARKOSÍTOTT, KERTI TÓVAL, FÚRT KÚTTAL ÉS ÖNTÖZŐ RENDSZERREL RENDELKEZŐ KERT

 

A HÁZ TELJES BERENDEZÉSE A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI (A DEKOR JELENTŐS RÉSZE IS)! […]”

További izgalmas, eladó otthon az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Bonyhádon és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?