Egy isteni motívum Kaposvár egyik szuper otthonában!

Egy isteni motívum Kaposvár egyik szuper otthonában!

Az ízléses zöld színnel lefestett lépcsőkorlát, ajtó keretek és kisebb bútorok kellemesen vezetik a tekintetet a 113 nm-es, eladó ingatlanban. Jöjjön egy hívogató, olvasgatós-borozgatós nappalival rendelkező, összejövetelekre csábító ház! Irány Kaposvár!
“Kaposváron a Kisgát városrész egyik kedvelt utcájában, 113 m2-es, jó műszaki állapotú, akár rövid határidővel is beköltözhető családi ház eladó. A lakóházban a földszinten előszoba, nappali-étkező-konyha kijárattal a hátsó fedett teraszra, közlekedő található. Valamint 1 szoba, amelyből szintén egy kijárat nyílik a hátsó fedett teraszra. Ezen felül wc-kézmosó, tároló, fürdőszoba-zuhanyzóval, valamint egy mosókonyha-kazánház helyiség, és külön bejárattal egy tároló-kamra kerültek kialakításra.

A felső szinten található közlekedő és 1 szoba. Amelyről a felső napozó teraszra lehet kimenni. Ugyanitt fürdőszoba-zuhanyzó-wc és egy dolgozó sarok találhatóak. 

Az épület fűtése és a melegvíz ellátása Junkers kombi gázkazánnal megoldott, valamint a nappaliban található kandalló gondoskodik még a kellemes hőérzetről a házban. Az udvarban 1 személyautónak 34 m2-es fedett beálló, valamint 1 személyautónak garázs található, amely alatt pince került kialakításra, továbbá öntöző rendszer és automata kapu és riasztó is van. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!