Egy ígéretes makói otthon a Zsinagóga utcájában tulajdonostól eladó

Egy ígéretes makói otthon a Zsinagóga utcájában tulajdonostól eladó

Makón, a Zsinagóga utcájában kínálnak eladásra egy már szépen felújított, klasszikus családi házat. Mi a belső tereket frissítenénk még, ötvözve a klasszikus értékeket a modern letisztultsággal. De így sincs panasz a csodás ingatlanra…

„Makó településen kínálunk eladásra egy 1 100 nm-es telken elhelyezkedő, – szintes, 150 nm-es hasznos alapterületű családi házat, amiben 4 szoba található, gázkazán fűtéssel, valamint konvektor másodlagos fűtéssel és kilátással rendelkező jó állapotú ingatlan. Az ingatlan építésének éve 1942. Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető.

Makó belvárosában a /Zsinagóga/utcájában eladó a képeken látható családi ház. A hátsó épület +60 -80nm amelyben van egy nyári konyha is gázfűtéssel, kamrával, fészerrel .Kimondottan jó állapotú új tető, felújított központi fűtésrendszer, új nyílászárók, gondozott parkosított kerttel várja leendő új gazdáját. 3 percen belül minden fontos intézmény létesítmény gyalogosan is elérhető pl. Spar, benzinkút, buszmegálló, orvosi rendelők ,rendőrség, Hagymatikum fürdő 5 percre gyalogosan.. Budapesti lakás beszámítása esetleg szóba jöhet .”

További csodás, helyi házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Zsinagóga ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?