16 szögű, félkész passzívház tulaját keresi Bodajkon!

16 szögű, félkész passzívház tulaját keresi Bodajkon!

16 szögű otthont nem igazán láttunk még az ingatlanpiacon. Bodajkon azonban ilyesmi is akad! Lesse meg a készülőben lévő, izgalmas családi fészket!

 

„Az ingatlan jellemzői

 

– Az épület egy kb 100 m hosszú, 4298 m2-es telken helyezkedik el.

– A magas talajvízszint kiküszöbölése érdekében a házat kútalapra építették

– a tervek szerint a földszintes, lapos tetős épület, a földszinten 119 m2-es lakótérrel, a tetőszinten pedig egy 45,78 m2-es fedett terasszal és egy 80,32 m2-es napozó terasszal rendelkezik

– A főfalak 30 cm vastag POROTHERM téglafalak, a monolit födém közepére pedig egy 2×2 m-es felülvilágító kupolát terveztek, mely a belső központi tér megvilágításáról gondoskodik. Az Északi oldalon magas fal szegélyezi a tetőteraszt, benne ablak nélküli nyílásokkal a Bakony irányába való kilátás érdekében.

– Az alacsony energiájú ház tájolása É-D tengelyhez igazodik, vagyis a DÉLI irányban helyeztek el rajta nagyobb üvegfelületeket. Belső terének kellemes hőmérsékletéért és a meleg vízért hőszivattyús rendszert és napkollektort terveztek beépítésre, ezáltal közelít a Passzívház követelményeihez.

– Tervezett helyiségek: nappali+ konyha, 3 szoba, 2 gardrób, fürdő, WC, háztartási helyiség és az épület közepén az étkező.

– Víz és ipari áram a telken, csatorna a telek előtt Ha családjával egy stílusos és igazán egyedi kialakítású házban szeretnének élni, akkor ennek az alapját itt megtalálták. Fejezzék be Önök, és közben varázsolják otthonukká ezt a jó adottságokkal rendelkező családi házat! […]

További izgalmas házak az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, 16 szögű ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?