Egy egyszerű és olcsó falfestési trükk a Békési úton

Egy egyszerű és olcsó falfestési trükk a Békési úton

A békéscsabai Békési úton talált, eladó lakás kapcsán ismét rácsodálkoztunk, hogy egy pofon egyszerű, olcsó trükkel milyen sokat lehet egy otthon kinézetén javítani. Jöjjön egy, csak bizonyos falrészeken szürkére festett, modern lakás a helyi ingatlanpiac terepéről!
“Békés vármegye, Békéscsaba – Békési úton, 75nm + zöld terület + két állásos zárt udvari kocsibeállóval rendelkező társasházi lakás eladó! A 75nm-es lakás tégla falazatból 2006-ban épült, az egyszintes társasház első emeleti ingatlanjaként. A nevezett társasház alsó szintjén két üzlethelyiség, első szintjén pedig két lakás található. Az ingatlan a Békési úttal párhuzamosan, közvetlen a Békési útról nyíló épületben található meg. Az épület előtt parkoló került kialakításra. A lakást az épületbe belépve egy lépcsőházon keresztül érjük el. A lakásba belépve előszoba (2,7nm), külön wc (1,7nm), nappali (24nm) + amerikai konyha (9nm), kamra (1,5nm), két hálószoba (2x12nm), fürdőszoba (8nm), mosókonyha (3,7nm) található. 

A lakáshoz tartozik egy zárt udvari, két állásos kocsibeálló valamint egy közel 35 nm-es zöld terület, ahonnan a lépcsőházon keresztül szintén megközelíthető a lakás. A zárt lépcsőházban lehet tárolni a kerékpárokat. Az ingatlantól 100 méterre buszmegálló, 200m-re bolt (Penny), 600 méterre általános iskola, óvoda, gimnázium található. 1km-en belül pedig orvosi rendelők, Szent István tér. Az otthon melegét egy Westen márkájú, kombi gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. A lakás áramhálózatát 1 fázisú 25A-es rézhálózat biztosítja. Az ingatlan 2020-ban felújításon esett át, ami a melegburkolatok cseréjét és klíma beépítését érinti. A lakásban fa külső nyílászárók találhatóak, dupla rétegű üvegezéssel, redőnnyel ellátva. A zárt udvarra akár több autó is be tud állni! Az ingatlan kiválóan alkalmas lehet 1-2 gyermekes családoknak, vagy idős házaspároknak esetleg otthonról ?kirepülni? vágyó fiatal pároknak. […]”

 

További lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek a Békési úton és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?