Eladó egy erdélyi gerendaház Orfűn!

Eladó egy erdélyi gerendaház Orfűn!

Az erdélyi gerendaház címszóval hirdetett szépség Orfűn várja új tulaját. Tippeljen, mennyibe kerül a 165 nm-es ritkaság! Irány egy, a helyi ingatlan kínálaton belül egyedülálló ajánlat!

 

 “Fantasztikus igényességgel készült “ERDÉLYI GERENDAHÁZ” Elladó Orfűn! […] Az ország egyik legkedveltebb nyaralófalujában, Orfű lakóövezetének csendes zsákutcájában, az Orfűi-tótól 500 m-re, 885 területen, 2008-ban épült kétszintes 165 m2-es, teljes összközműves egyedi tervezésű erélyi gerendaház eladó. A ház földszinti részén egy nagy méretű konyha-nappali, kamra, előtér, hálószoba, előszoba, fürdőszoba, WC, infraszauna és hozzá tartozó zuhanyzó és wc található. Hasznos alapterülete: 76 m2. A fenti szinten, 2 szoba, fürdőszoba, WC, közlekedő helyezkedik el, 34,5 m2-es hasznos alapterületen. A házban gáz-cirkó kazán, két körös elosztással padlófűtés és radiátorok vannak, valamint a nappaliban található fa tüzelésű kályha és egy hűtő-fűtő klíma is. 

A ház dupla garázzsal rendelkezik, az elektromos kapu- és garázsajtó nyitással. A garázsban padlófűtés van. A telek teljesen privát részén, egy 4×2,5 m-es medence is kialakításra került. A magasra épített kerítés, valamint az ültetett tuják diszkrét és nyugodt környezetet biztosítanak, így a nagyméretű 54m2-es terasz is kiválóan kihasználható. Az épületet riasztórendszer védi. Rezsiköltsége igen kedvező, ~ 50 ezer Ft/hó egy 3 tagú család fogyasztásához igazítva. Orfű évről-évre jelentős fejlődésen megy keresztül. Valamint a jövőben tervezett nagy volumenű turisztikai projekteknek köszönhetően a település folyamatosan fejlődik.[…]”

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek, erdélyi gerendaház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?