Egy 66 nm-es cukiság Bence hegyen: kéne, mi?

Egy 66 nm-es cukiság Bence hegyen: kéne, mi?

A Bence hegyen kínált házikó kicsit tovább gondolva, átalakítgatva elképesztően jó fészek lehet valaki számára. Elsőre ráadásul azt hittük, hogy egy badacsonyi pince tévedt a helyi ingatlanpiac kínálata közé. A kiváló panoráma és a hangulatos épület azonban Fejér megyében is dívik!

„Fejér megye, Velence, Bence hegyen örökpanorámás 66 m2-es hétvégi ház eladó. A ház, egy 1107 m2-s osztatlan közös telekre épült, amely gyönyörű kilátást biztosít. Az épület a telek felső részén helyezkedik el, így a ház a tetőtéri rész felől közelíthető meg. Az épület mellet lévő lépcsőn lefelé haladva juthatunk el a teraszra, ahol gyönyörködhetünk az örök panorámában. 

Az házba a víz, villany, gáz bevezetve, a fűtés elektromosan, valamint kályhával is megoldható. Az alsó szinten, a taposóval burkolt nappali, háló, wc, külön bejárattal pedig a fürdőszoba található. Az utóbbi teljesen felújított. A felső szint akár a nappaliból, akár külön bejárattal is megközelíthető, ami lambériával burkolt. A tetőtérben erkély, nappali és egy fürdőszoba került kialakításra, melynek befejezése az új tulajdonosra vár. Az ház ablakainak köszönhetően a nap sugarai szinte egész nap beragyogják a nappalit. A pince a terasz alatt került kiépítésre. Parkolás az utcán lehetséges. […]”

További izgalmas helyi lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, a Bence hegyen és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?