All in: ámulatbaejtő finomság a szegedi Harmat utcában

All in: ámulatbaejtő finomság a szegedi Harmat utcában

A Harmat utcában kínált, 123 nm-es családi ház finom, harmonizáló nappalijával és étkezőjével és a zöld egy speciális árnyalatával fogott meg minket. Aztán alaposabban is körbe néztünk az eladásra szánt otthon albumában. És még tovább rajongtunk! Következzen egy modern szépség a helyi ingatlanpiac top kínálatából!
„Szeged a Harmat utcában eladó ez a , kiváló adottságokkal rendelkező, belső szintes 123 négyzetméteres, nappali plusz kettő szobás “szemmel alig látható” ( 35 nm) terasszal rendelkező tégla építésű családi ház , melyhez 50 négyzetméteres garázs, hangulatos kert , és mindezekhez 360 négyzetméteres telek is jár. Az ingatlan tehermentes. 

A házban két hálószoba, egy óriási nappali konyha étkezővel, tágas fürdő wc-vel, valamint ,egy előtér, és konyha étkezőből nyíló terasz, melyet a pazar kert tesz igazán hangulatossá. A garázs két autónak ad helyet, ezen felül egyéb tárolási funkciót is betölt, ezek mellett egy fedett szerszámtároló is helyet kapott az udvarban.. Ezek mellett a kifogástalanul kezelt kertben is számtalan lehetőséget találunk a kikapcsolódásra. 

 

Technikai paraméterek és környék

 

Az ingatlan fűtésről gáz – cirkó (padlófűtés minden szinten) fűtés és a fölszinti cserépkályha, hűtéséről tripla klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny hogy az épület villamos hálózata a mai kor igényeit is bőven kielégíti (3x16A), valamint a ház vízlágyító rendszert is kapott, és riasztórendszerrel felszerelt. Legutolsó esztétikai felújítása 2021-ben történt az ingatlannak. A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, buszmegálló 2 percnyire található az ingatlantól. A ház, a garázzsal és a pazar kerttel együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet családoknak. […]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, a Harmat utcában és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?