Almásfüzitőn munkásszálló is van eladó!

Almásfüzitőn munkásszálló is van eladó!

A 149 millió forintért kínált ingatlan persze ennél több mindent kínál, a munkásszálló mellett presszó, kifőzde és étterem is a vételár részét képezi.

“Befektetők, lakhatást kínáló cégek figyelmébe ajánljuk! Almásfüzitőn többfunkciós, tégla épület eladó! Az összesen 1266 nm alapterületű ingatlan hasznosítás alapján, a következő képen került megosztásra, és jelenleg is üzemeltetve:* Munkásszálló 468 nm területen (19 szoba, mosókonyha, fürdők, wc helyiségek, közösségi tér, konyha)* Presszó 159 nm (jelenleg is bérbe van adva)* Kifőzde + Étterem 545 nm, ebből 120 nm a főzőkonyha, vendégtér, ami jelenleg is bérbe van adva. Az étterem további részének hasznosítására egy 12 db. apartmanra vonatkozó tervek készültek.* Pincerész 94 nm alapterületű. Az épület frekventált helyen, főút szomszédságában, 4180 nm saját területű telken helyezkedik el. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, munkásszálló ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?