Bemutatjuk az újlipótvárosi nagypolgári modernizmust!

Bemutatjuk az újlipótvárosi nagypolgári modernizmust!

Hagyományos arányok és terek, ultra-modern vonalak és persze Újlipótváros. Mi kell még? Nos, 89,9 millió forint. Ha ez nem áll rendelkezésre, sebaj, a nézelődés ingyen van!

 

“Újlipótváros szívében 3,8 méteres belmagasság prémium kategóriás lakás klasszikus nagypolgári stílus magas minőségben felújított. […] A felújításnál elsődleges szempont volt a minőség! Csak prémium anyagok kerültek beépítésre! Az átalakítás minden részlete fényképekkel dokumentálva, a bontástól a végeredményig! Új aljzatbetont kapott a lakás, hőszigeteléssel. Új Schüco típusú német nyílászárok kerültek beépítésre, 3 rétegű üvegezéssel. A vasszerkezetes álló galéria terhelése 900 kg/m2. A lépcső is vasszerkezetes, asztalos által készített egyedi bükkfaborítással, alatta tároló kialakítással. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?