21 újépítésű házat kínálnak a jászságban. Íme a legcukibb!

21 újépítésű házat kínálnak a jászságban. Íme a legcukibb!

866 eladó Jász-Nagykun-Szolnok megyei házból 21 újépítésű akad. A Jászberényben talált, 55 nm-es, 17,9 millióért kínált épület igazán hangulatos, a környezete pedig egyenesen csodás!

 

Szeretne egy újépítésű ingatlant Jászberény közelében?

 

“Téglából épült, stabil alapokkal rendelkező, ám befejezésre váró ingatlant kínálok megvételre Jászberény mellett a Neszűrben.A riasztórendszerrel rendelkező, 2008-ban elkezdett építkezés saját ízlés szerint fejezhető be.A házba belépve egy nappalival egybekötött konyha valamint egy fürdőszoba kapott helyet. A földszintről lépcsőn lehet feljutni az emeletre, ahol fürdőszoba és 2 db szoba alakítható ki.

A kiváló fekvésnek és a nagy ablakoknak köszönhetően rendkívül világos a ház, amely akár bővíthető is, hiszen egy 16 és egy 15 nm alapterületű beton alap került már megépítésre!A területhez tartozik egy másik régi ház is, ahol szoba, konyha és fürdőszoba található, összesen 20 nm-en.A telek méretéből adódóan kertészkedésre, fóliázásra, de akár hétvégi háznak is kiválóan alkalmas.Locsolás céljából 2 db fúrott kút áll rendelkezésreA terület egy részén erdő is található! […]”

További eladó újépítésű és egyéb házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, újépítés ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?