Íme egy helyes házikó Tarjánban!

Íme egy helyes házikó Tarjánban!

A Tarjánban kínált zártkerti ingatlan kilátása igazi klasszikus kincs! Jöjjön egy akár állandó lakhatásra is alkalmas ház és persze a fantasztikus panoráma a Komárom-Esztergom megyei zártkerti ingatlan kínálatból!
“ÖRÖK PANORÁMA, CSEND, NYUGALOM! Tarjánban a Szőlőhegy utcában kínálom megvételre ezt az 1640 nm-es területtel rendelkező PANORÁMÁS zártkerti ingatlant. Az ingatlant kettő utca fogja közre, aszfaltozott útról megközelíthető. Az alsó része, ami szántó a belterületi utcára nyílik, a ház és a szőlő pedig a Szőlőhegy utcáról.

Az ingatlanon egy állandó lakhatásra is alkalmas ház található, aminek a földszinti része egy fedett teraszból, egy 20 nm-es nagy helyiségből, ahol fürdőszoba, konyha, étkező, nappali kialakítható, valamint egy 20 nm-es téglából kirakott pince található. A tetőtérben egy szoba, valamint egy erkély helyezkedik el. A házban a víz és a villany bevezetésre került. Tovább bővíthető, alakítható igény szerint. A telek része még a 4 sor szőlő, és művelésre alkalmas kert. Amennyiben egy egyszobás tömblakást szeretne cserélni egy panorámás házra gyönyörű helyen, akkor ezt ne hagyja ki! […]”

További eladó zártkerti ingatlanok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Tarjánban és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?