Ha kúria jelleg, akkor Lakitelek! 

Ha kúria jelleg, akkor Lakitelek! 

74 millióért 400 nm? Lakitelek területén kúria jellegű, jelenleg akár 25 fő elszállásolására alkalmas ingatlant kínálnak eladásra. És akkor még a borospincéről nem is ejtettünk szót…!

 

Lakitelek és részletei

 

“Eladásra kínálok egy KÚRIA jellegű épületet a Holt-Tisza térségében, természetvédelmi területen – Kecskeméttől 20 km-re fekvő Lakiteleken.

– 1 HA TERÜLETEN fekszik

az épület 400 nm, alsó-felső szinten összesen

– az ingatlanban 3 db APARTMAN került kialakításra 1-1 szobával és 4 db szoba zuhanyzós fürdőszobával

– a területen található még egy 160 nm-es, két hajós tégla építésű BOROSPINCE

– az ingatlan felújítása folyamatos, azonban befejezésre vár a hasznosítás igénye szerint

Jelen állapotában is sokféleképpen hasznosítható, mert a termálfürdők / Lakitelek, Tiszakécske, Cserkeszőlő / közelsége, a horgászat, vadászat és túralehetőségek a természetvédelmi területen vonzóvá teszik a turizmus-vendéglátás területén. 

 

Bortúrák helyszíneként tökéletes választás, nyugodt, forgalommentes, garantált friss levegőjű hely, erdős környezetben.A közelben található, országosan híres és színvonalasan felújított Lakiteleki Népfőiskola egész évben remek programokkal várja a turistákat és a gyógyulni vágyókat a gyógycentrumába.Ezeket az adottságokat kihasználva, panzióként, céges üdülőként üzemeltetve 25 fő elszállásolására kényelmesen alkalmas. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?