100 millió forint felett Szabolcsban? Egy örökösföldi szépség!

100 millió forint felett Szabolcsban? Egy örökösföldi szépség!

100 millió forintnál drágább házakat nézegettünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A most következő örökösföldi szépséget bármikor elfogadnánk. És ön?
“Nyíregyháza Örökösföld új övezetében, igényes kialakítású, modern belső stílusú, 168 nm lakóterületű. Az ingatlanban, 3 külön nyíló hálószoba + konyha étkező nappali egy légtérben, fürdőszoba, 2 wc és mosókonyha található. Járólap és parketta burkolatú, műanyag nyílászárók redőnyökkel, egyedi gáz és kandalló fűtéssel, 22nm 1 állásos garázzsal, 15 nm-es fedett terasszal, parkosított 350 nm-es telken, amerikai típusú családi ház eladó. […]”

További 100 milliónál drágább házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, örökösföldi ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?