Egy simontornyai ingatlan, rengeteg vízzel!

Egy simontornyai ingatlan, rengeteg vízzel!

A simontornyai eladó ingatlan több, mint fele víz. A természeti kincs biztos, hogy értékes, így a több száz millió ár nem olyan meglepő. A 33 eladó Tolna megyei mezőgazdasági ingatlan kapcsán persze akad számos jóval olcsóbb is. Piaci körkép, kuriózummal spékelve: most!
“Tolna megye Simontornyán eladó egy 150 ha területű ingatlan, mely 80 ha vízterületből 30 ha szántóból áll ,a maradék terület gyep,rét,nádas. A simontornyai területen jelenleg is halgazdálkodás zajlik. Egy 500 nm-es fóliasátorban több ivadéknevelő medence is van.A területhez tartozik még egy 1000 nm-es magtár,szociális épület is.Víz,gáz ,szennyvíz, illetve 380 v-os áram saját trafóval megoldott.A terület vízjogi engedélye 2028-ig érvényes. […]”

További megyei mezőgazdasági ingatlanok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, simontornyai víz ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?