Szuper budai lakás kutya nélkül eladó!

Szuper budai lakás kutya nélkül eladó!

Földszinti otthont ennyire még nem akartunk megszerezni. Persze a modellként feszítő kutya sem semmi, de a lokáció és a kiülős helyszín, valamint az igényes felújítás tették igazán vonzóvá, a most következő, hegyvidéki lakás!

Kutya jó egy világ – részletek!

“XII. kerületben, csendes kis utcában eladó egy gyönyörű kertkapcsolatos lakás. A 43nm-es lakás remek elosztású amerikai konyhás nappali + hálószoba külön gardróbszoba. A lakást 3 éve teljesen felújították, és a technikai korszerűsítések is megtörténtek.

Böszörményi út pár perc sétára található, az ingatlan csendes, fákkal kerített utcában van. A környéken megtalálhatóak üzletek, élelmiszerboltok, cukrászdák, kutyafuttatók és játszóterek is. Az infrastruktúra és közlekedés kiváló, az ingatlantól néhány perc sétára található az 59-es, 61-es, 17-es villamos-, 102-es és 105-ös buszmegálló, továbbá a déli pályaudvar is elérhető gyalog 10-15 perc alatt. A vételár tartalmazza a gépesített konyhát, valamint megbeszélés szerint a benne található bútorokat, műszaki cikkeket. (A kutya nem a vételár része!:) )”

 

További képek és alaprajz a kutya nélküli lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?