Nálunk minden van: 130 fős munkásszálló is, Kőbányán! 1,5 milliárdért

Nálunk minden van: 130 fős munkásszálló is, Kőbányán! 1,5 milliárdért

Igaz, az ingatlannak csak bérleti jogát kínálja a hirdető, azt viszont “Aranybánya Kőbányán!” jeligével. Méghozzá másfél milliárd forintért. Képek, leírás, ritkaság!

“Aranybánya Kőbányán!
Eladó egy jelenleg is üzemelő 130 szobás munkásszálló tulajdonjoga a X. kerületben!
Az ingatlan egy 2000 m2 -es telken épült, 5000 m2-es beépítettségű jelenleg 90 szobában tud vendégeket fogadni a kihasználtsága igen magas ezért jelenleg is folyik a bővítés és felújítás.

00
Az épület szinteltolásos folyosós rendszerű 1,2,3 és 4 ágyas szobákkal rendelkezik melyhez a folyosók végében női-férfi zuhanyzók,wc-ék lettek kialakítva. Az ingatlanban 0-24 órás portaszolgálat működik mely egyben büféként is funkcionál kiszolgálva a bérlők igényeit. Videó és riasztórendszerrel fölszerelt , egyedi mérőkkel rendelkezik. Minden szakhatósági engedéllyel rendelkezik ami a működéshez szükséges , a környéken nagyon népszerű bejáratott vendégkörének köszönhetően rendkívül gazdaságosan üzemeltethető. Saját mérőkkel rendelkezik ,a fűtés villamos árammal megoldott. Éjjel-nappal jól megközelíthető ,a parkolás megoldott.
Rendkívüli befektetési lehetőség a jelenlegi kihasználtság mellett 10 éven belüli megtérülés lehetséges! Az ár a felújítás utáni állapotra vonatkozik ez még idén befejezésre kerül.
Ha egy jól jövedelmező üzletet keres akkor megtalálta!
Amennyiben fölkeltettem érdeklődését hívjon akár hétvégén is!
Eladási ár: 1500000000 Ft”

01

01a

01b

02

További részletek és képek a lehetőségről az ingatlanbazar.hu oldalán!