Átgondolt, luxus minimál Szentendrén, 269 millióért

Átgondolt, luxus minimál Szentendrén, 269 millióért

A hirdetőt idézve az ingatlant mindazoknak ajánlják, akik “a minimalizmus szerelmesei, értékelik a kiváló minőségű anyagokat és szeretnének a természet közvetlen közelében egy pazar panorámájú otthonban élni”. Nos, ha önre ez igaz és még 269 milliója is akad, érdemes bekukkantani a csodálatos, 400 nm-es házba…

Az ingatlan adatai

  • Ár: 269.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 400 nm
  • Telekterület: 1615 nm
  • Szobák száma: 7
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Gáz + alternatív

Leírás

ÁTGONDOLT MINIMÁL PISMÁNYBAN
Ezt az ingatlant azoknak ajánlom, akik a minimalizmus szerelmesei, értékelik a kíváló minűségű anyagokat és szeretnének a természet közvetlen közelében egy pazar panorámájú otthonban élni.
06
A modern építészeti jegyeket hordozó acél, üveg és beton nemcsak az épületszerkezetek legfőbb alkotóelemei, hanem belül is folytatódnak. A bejárat és a központi élettér az utca felől a legfelső szinten közelíthető meg. Az alaprajzi elrendezésnél a belső főútvonal a közösségi zónába vezet, egy különleges átriummal megfűszerezve, melyet szintén a minimál vonalak uralnak. A nappalival szoros egységet képező amerikai konyha különlegessége az egyedi tervezésű konyhasziget valamint a tökéletesen megtervezett és kivitelezett világítás. A nappali éke a modern kandalló. A család leggyakrabban használt, kedvenc helye a hatalmas, panorámás, kerti bútorokkal berendezett első emeleti terasz, mely a nappaliból nyíló hatalmas prémium nyílászárókon át érhető el. A nagy üvegfelületek hozzájárulnak a belvilág kellemes atmoszférájához. A fordított alaprajznak köszönhetően a kertkapcsolatos földszinti lakrészben kaptak helyet a hálószobák, az azokhoz tartozó fürdőszobák valamint a gardróbok. A földszinti lakótérben helyet kapott a vendég lakrész, valamint a kiszolgáló helyiségek is.
00
EXTRÁK:
– központi porszívó
– szellőztető rendszer
-faelgázosító kazán
-fal, padló, mennyezet hűtés-fűtés
-öntözőrendszer
-rámpa fűtés
-kamerás riasztórendszer
-tűzjelző rendszer
-2 teljesen felszerelt konyha
-spanyol, olasz burkolatok
-kandalló
-különleges minőségi burkolatok
-központi vízlágyító
-napkollektor
00a
01
01a
02
03
04
04a
04b
05
06a
További képek és részletek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!