714 milliós, lenyűgöző váci ingatlan SOS eladó!

714 milliós, lenyűgöző váci ingatlan SOS eladó!

Nem tudjuk, miért siet a tulajdonos, mindenesetre mi nehéz szívvel hagynánk magunk mögött ezt az 1015 nm-es házat. Vajon hány fővel érdemes ekkora helyre költözni? 15 fotó a ragyogó ajánlatról!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 714.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 1015 nm
  • Telekterület: 14219 nm
  • Szobák száma: 15
  • Félszobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Gáz + alternatív

Leírás

Vácon a Papvölgyben eladó exluzív, luxus magánbirtok 1015 nm-es villaépülettel, 14 ezer négyzetméteres gyönyörűen parkosított telken eladó. Az egyedülálló szépségű, lenyűgöző nagyságú, és mégis ember léptékű, barátságos épület több generáció számára épült.
03
Az előtérből belépve elénk tárul egy nagyvonalú, elegáns tér, és itt találjuk a ház egyik “lelkét”, a konyha-étkező-nappali 150 nm-es együttesét. Ezen a szinten kapott helyet a dolgozószoba, a két szoba a hozzá tartozó két gardróbbal, és 2 luxus fürdőszobával. A földszinti helyiségeket körbeöleli a részben fedett terasz, melyről pompázatos panoráma tárul elénk kilátással a Dunakanyarra, ahonnan kilépve feszített víztükrű medence nyújt felfrissülést. A csodálatos reggelik helyszínéül szolgáló fedett teraszról pár lépcsővel elérhető, a családi és baráti összejövetelek színhelyéül szolgáló kerti, fedett terasz grillezővel, ahonnan a kerti tó, és vadkacsa lakói adnak felhőtlen nyugalmat a ház lakói számára.
01
01a
02

Az első emeleten található közel 30 m2-es nappaliból nyílik nyolc nagy méretű szoba, két dupla fürdőszoba, és két külön wc, valamint egy 94 és egy 18 m2-es terasz nyújt otthont. A tetőtér közel 80 m2-rén, kialakításra került 2+2 fél szoba, két fürdővel, wc-vel, mely akár házvezető, és gondnok lakhatásául is kitűnően szolgál. A ház -1. szintje a szórakozás, kikapcsolódás, feltöltődés helyszíne. A közel 100 m2-es hobbi helyiségben kialakított edzőterem mellett, találunk itt 6 személyes jacuzzit és infra szaunát.
-1. szintjén található a 77 nm-es garázs, valamint az előkertben további tíz parkolóhely várja az autókat.

A ház a villanyenergiát kivéve teljesen önellátó: a fűtés eredetileg gáztartályokkal gázkazánnal és napkollektorokkal megoldott. További extra a teljes ingatlant “látó” kamerás térfigyelő rendszer, melyet a tulajdonos az irodából vezérelhet, ellenőrizhet.

00a
00b
00c
További fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!