Eladó egy felújított nyaralólakás működő borozóval! Naná, hogy Hévízen!

Eladó egy felújított nyaralólakás működő borozóval! Naná, hogy Hévízen!

A nyaralólakás lakószintből és borozóból álló ajánlata hol máshol, mint Hévízen várja új tulaját! Nézzen szét egy, a helyi ingatlanok között minden szempontból párját ritkító ajánlat fotó albumában!

“Azonnal költözhető! Szép panorámás kilátás! Az ingatlan egy lakószintből, és egy borozóból áll a hozzátartozó fedett terasszal. A pince szintre 15 évvel lett építve az emeleti rész. A lakást belső udvarról lehet megközelíteni. 40 m2-es a lakótér helyiségei: nappali étkezővel, konyha, szoba, fürdőszoba, közlekedő, gardrób, fedett terasz A borozó vendégtere egy boltíves pincében található. Fedett udvari kiülőből tájpanorámás kilátás tárul elénk. 

 

A nyaralólakás műszaki paraméterei

 

– a ház téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel, cserép tető héjazattal

– nyílászárók redőnnyel. szúnyoghálóval ellátottak

– fűtés cserépkályha 

– hűtő-fűtő klíma

– riasztó 

 

Az alábbi felújításokra került sor 2017-ben: 

– tető felújítás

– vízvezeték rendszer és a burkolatok cserélve lettek

 

Az ingatlan egyéb jellemzői:

– körbekerített terület

– tároló 15 m2-es

– működő sütő, grillező az udvaron […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?