Panorámás, egyedi ház és egy munkahelynek alkalmas üzleti ingatlan 69,9 M-ért? Igen!

Panorámás, egyedi ház és egy munkahelynek alkalmas üzleti ingatlan 69,9 M-ért? Igen!

Ráadásul mindez Nagymaroson, panorámás kilátással vár valakit. Ha van egy jó ötlete, most új életet kezdhet a Dunakanyarban. Nem is akármilyen körülmények között!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 69.900.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Üzlethelyiség
  • Alapterület: 210 nm
  • Telekterület: 2836
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

02

Leírás

ÁRCSÖKKENÉS!!! ÁRCSÖKKENÉS!!! Befektetők, vállalkozók figyelem! Kiváló adottságok, számtalan lehetőség, varázslatos környezet, csodás panoráma…Nagymaros központjához közel eladó egy 2836 nm-es telken található 210 nm-es üzlethelyiség, melyben 2 üzlettér, iroda, konyha, 2 WC és 3 hangulatos, boltíves pincerész található. Fűtése fatüzelésű kályhával, villany radiátorokkal és légkondicionálóval is megoldható. Parkolni az udvaron belül, vagy az épület előtt lehetséges.
Az üzem kiválóan alkalmas többek között kereskedelmi-, vendéglátóipari-, gazdálkodási, egészségügyi-, spirituális-, turisztikai tevékenységre, vagy akár családi ház, kisebb lakások/apartmanok kialakítására is tökéletes választás. Igény esetén a kerthelyiség is kihasználható, ahonnan páratlan kilátásban gyönyörködhetünk.

Telken belül (az üzlettér felett), csodálatos panorámával, 2001-ben épült a jelenlegi tulajdonos egyedi stílusú, hangulatos, harmóniát sugárzó 52 nm-es rönkháza, melyben a földszinti részen előtér, terasz kapcsolatos nappali/hálószoba, konyha és fürdőszoba, az emeleti részen 2 hálószoba került megépítésre. A ház melegéről cserépkályha gondoskodik.
Teraszáról a szemünk elé tárul a Visegrádi vár és a Dunakanyar szépsége. Az egész birtokról süt a nyugalom, harmónia, ahol a rohanó hétköznapok után jó érzés megpihenni, kikapcsolódni. Közelében, 8-10 perces sétára iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek és tömegközlekedés egyaránt megtalálható! A terület számtalan lehetőséget rejt magában, jöjjön el, nézze meg, tapasztalja meg a csodát, amelyet áraszt és valósítsa meg itt az álmait!

01a
03
03a
04
04a
05
05a
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!