A hét ingatlana: “meghökkentő megoldások” egy több lakásos ajánlat kapcsán!

A hét ingatlana: “meghökkentő megoldások” egy több lakásos ajánlat kapcsán!

5 különálló apartman és egy egyben eladó ház: ez az ingatlan a maga 163 nm-vel és egyedi, tényleg néha meglepő lakberendezési elemekkel operáló hangulatával elsőre megragadta a figyelmünket. És az önét?

 

“Eladó Szeged belvárosában 5 külön bejáratú apartman, egy összesen 206 négyzetméteres ingatlan (a legkisebb apartman 32 m2 a legnagyobb 48,5 m2). A lakásokhoz egy 15 nm-es függőfolyosó is tartozik. Az ingatlan összes nettó alapterülete 163 m2. A lakások galériázottak, az összes alapterületük 43 m2. A tervező ügyelt arra, hogy a lakások kialakítása, hangulata, bútorzata különleges, néha meghökkentő megoldásokkal igazán egyedivé varázsolja az ott lakók életterét. Mindegyik lakás bútorozott, rendelkezik klímával, smart tv-vel, internettel, felszerelt konyhával, mikróval, hűtőszekrénnyel. 

Az 5 apartman teljes felújításon esett át (fűtéskorszerűsítés , klímák beszerelése, festés, burkolás, elektromos hálózat cseréje stb. ) így a leendő tulajdonosnak már semmivel sem kell bajlódnia. Az apartmanok CSAK együtt eladóak! A bútorok külön megbeszélés tárgyát képezik. Cserelehetőséggel IS‼️‼️ Váltsa fel a város különböző pontjain lévő (felújítást igénylő) ingatlanjait vagy építési telkeit egy komplett azonnali bevételt biztosító befektetésre! Elsősorban befektetésnek ajánlom. Az ingatlan apartmanjai jelenleg is ki vannak adva, így a magas hozam realizálható.”

Tipp mindenkinek, apartman nélkül is!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

 

További részletek, fotók az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!