Ritkaság: Madách térre panorámás luxus otthon a piacon!

Ritkaság: Madách térre panorámás luxus otthon a piacon!

155 millió forintra lesz szüksége annak az érdeklődőnek, aki a most következő Madách téri lakásra vágyik. 90 nm-es, modern felfogásban felújított, polgári adottságokkal bíró lakás? Képek, elegancia, luxus Budapest egyik legimpulzívabb terén!

“MADÁCH TÉREN, A GOZSDU UDVAR KÖZELÉBEN!! ERKÉLYES, gyönyörűen FELÚJÍTOTT 3 szobás LAKÁS ELADÓ! Felújított, BAUHAUS épületben kínálunk megvételre egy magas emeleti, amerikai konyhás nappali, valamint 2 KÜLÖN BEJÁRATÚ hálós, ERKÉLYES, pár éve teljes körűen felújított lakást!”

A Madách téren egyébként eddig is szinte csak luxus lakást találtunk. Ha Az ember tragédiája szerzője sejtette volna, micsoda kultikus színhelyet neveznek el róla, talán vidámabb műveket is világra hoz. Persze más idők más lelkülelet kívánnak…

További részletek, fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Madách téren innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?