Egész évben karácsony, avagy egy szuper ház Délegyházán

Egész évben karácsony, avagy egy szuper ház Délegyházán

A Délegyházán kínált sorház barátságos, napsütötte képei között egy apró karácsonyfát is felfedeztünk. Ez is lehet jó marketing, hiszen azonnal megragadta a figyelmünket a meglepő tárgy!

A Délegyházán kínált sorházról

 

“Eladásra kínálunk Pest Megyében Délegyházán egy 73 m2-es sorházat. Az ingatlanban nappali, konyha étkezővel, két szoba egy félszoba, fürdő, WC található. Az épülethez tartozik még egy 21 m2-es garázs is. A telek mérete 345 m2. A kiváló szigetelésnek köszönhetően alacsony rezsivel fenntartható. A fűtésről gáz cirkó gondoskodik. A szobákban radiátoros a többi helységben pedig padlófűtés van. A tetőt színezett betoncserép fedi.

A környék Délegyházán csendes, nyugodt. Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen nyugodtan a hét bármely napján!  […]”

További részletek és fotók a Délegyházán kínált sorházról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?