Lovasbirtok Ceglédbercelen, ahol őzek, nyulak is felbukkanhatnak!

Lovasbirtok Ceglédbercelen, ahol őzek, nyulak is felbukkanhatnak!

Ceglédbercelen bukkantunk a most következő, 2850 (!) négyzetméteres ingatlanra. A birtok mérete természetesen még nagyobb. Lássuk a medvét! Illetve az őzekben és nyulakban is gazdag lovasbirtokot.

 

A Ceglédbercelen kínált szépségről

 

Álom luxus kivitelben- igazi kuriózum! Budapesttől 50 km- re, festői környezetben, Ceglédbercelen eladó egy minden igényt kielégítő lovas kúria. A lehetőségek tárháza igen széles. Az impozáns főépület ad helyet a lakóegységnek. A ház lelke a gyönyörű, tágas nappali, melyet a kandalló melegsége tesz még hangulatosabbá, a társalgórész, a galériás olvasósarok, az amerikai konyhás étkező, illetve egy fedett terasz kilátással a parkra. A gyerek társalgón át jutunk az 5 hálószobához, melyhez 2 kisebb, és egy hatalmas fürdőszoba is tartozik.

A Ceglédbercelen álló park ékköve a 100 főt befogadó kör alakú épület, mely különféle rendezvényeknek ad helyet. A csarnok különlegessége, hogy a kialakításában a 12 égövi jegy szimbóluma köszön vissza. A farmon lévő 20 boxos istálló- igazi „lovas paradicsom”! – Miért is? Patamosó, ló szárító, nyerges helység, szellőztető, öltözők, mosdók, szociális blokk, a személyzet részére pedig egy különálló felszerelt 2 szintes lakrész.

 

További időtöltési lehetőségek Ceglédbercelen

 

A szabadidő eltöltéséhez számos lehetőség kínálkozik- ízelítőül: fedett, fűthető teniszpálya, kosárlabdapálya, rendezvénykonyha, borkóstoló helység. A Ceglédbercelen épült házhoz tartozó gondozott kert, medence és a halastó látványa megadja a nyugalmat, békét a rohanó hétköznapok után. A 4,5 hektáros birtok számos további üzleti lehetőséget rejt magában, hisz a beépíthetőség mértéke 90%-os!!! Körülölelik a fák, a természet, a látvány felemelő. (őzek nyulak is felbukkanhatnak) Ez az a birtok, ahol csak a fantázia szab határt! Valósítsa meg álmait! Irányár: 1,5 M euro

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?