Egy elképesztő tetőterasz a Rendőr-főkapitányság mellett!

Egy elképesztő tetőterasz a Rendőr-főkapitányság mellett!

Maga a terasz 40 négyzetméter, de természetesen a lakás sem kicsi. Ráadásul a luxus otthon nem akárhol, hanem a Rendőr-főkapitányság mellett található. Exkluzív kilátás és ingatlan az egyben, 145 millióért!

 

A Rendőr-főkapitányság közeli luxus otthonról, részletesen

 

“13. kerületben a Rendőr-főkapitányság mellett, 2002-ben épült modern társasházban eladó egy 114m2 +40m2 teraszos, déli fekvésű, világos, panorámás luxus lakás. Kiváló közlekedés metró, busz, villamos 5 perc séta. Aldi 30 méterre, Honvéd kórház 1 utcára, iskola-óvoda 5 perc sétára. Az épületnek saját játszótere is van.

A legfelső, 6. emeleti, kétszintes lakás 2011-ben luxus minőségben lett felújítva a Rendőr-főkapitányság közelében. Az alsó szinten nappali, amerikai konyha+étkező, vendég WC, előszoba, szélfogó és egy 37m2-es terasz található. A felső szinten 3 szoba, közlekedő, 2 kis erkély és a fürdőszoba került elhelyezésre. Ház központi fűtés egyedi hőmennyiség méréssel, alsó szinten padlófűtés, felső szinten radiátorok.”

 

Néhány, a számos extra közül

 

  • alsó szinten a világítás és a motoros mozgatású függönyök távirányítóval működnek
  • alumínium nyílászárók
  • egyedi gyártású furnéros beépített bútorok (nappali Tv fal, nappali szekrénysor, hálószoba ágy, hálószoba Tv fal, irodasarok, közlekedő szekrény, előszoba szekrény, fürdőszoba szekrények)
  • jakuzzi
  • teraszon hideg-meleg vizes zuhany, növényládák időzítős locsolórendszerrel, szél-fény érzékelős napernyő
  • led díszvilágítás minden helységben
  • fürdőszobában Tv

További részletek és fotók a Rendőr-főkapitányságnál lévő lakásról az  ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek, Rendőr-főkapitányság ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?