Klasszikus hungarikum: romantika Badacsonytomajon, saját forrással!

Klasszikus hungarikum: romantika Badacsonytomajon, saját forrással!

Balaton, tanúhegyek, jó borok, csodás panoráma: minden, ami télen-nyáron vonzó lehet a nyugalmat és szépséget keresők számára. Ki mondta, hogy a Balaton csak főszezonban érdekes? Egy 330 nm-es ház, 4000 nm föld és a hungarikum számba menő, mesebeli badacsonyi hangulat következik!

Az igazi hungarikum: nyugalom Bacsonytomajon – részletek

 

“Ez a ház megtalálható a Balaton északi oldalán, a hungarikum számba menő badacsonyi nemzeti parkban, a Káli-medence bejáratánál a tanúhegyek közt. A terület 4000 nm, bekerítve, 100 gyümölcsfa található. A ház a hegyoldalba helyezkedik el, a feljáratnál szemben a garázs 50 nm, és itt található egy kút, amit egy forrás táplál, és ellátja az egész házat. Néhány lépcsővel feljebb a pince 90 nm fatároló mosókonyha, boltíves pince és egy nagy helység ahol az elektromos bojler található.

Egy szinttel feljebb van egy grillház, ami 32 nm, padlózott, és egy kemence. A lakórészbe, ami szintén 90 nm, beérve van egy télikert, előszoba, két hálószoba, fürdőszoba. A központi fűtést a cserépkályha biztosítja. Tovább a kiépített padlásrész 66 nm nyitott konyha és nappali. A kilátás, jobbra egy csodás hungarikum, a Szigligeti-öböl, szembe a Badacsony észak-nyugati oldala, balra a Balaton és Tomaj város. A ház abszolút déli fekvésű. A házban van ártézivíz, villany és 400 wolt, gáz 200 méterre van. Eladási irányár: 93 MFt.”

00a

00b

01

További képek és részletek a hungarikum házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?