Dél-franciaországi hangulatot ígér egy 269 milliós, földszinti “pincehelyiség”

Dél-franciaországi hangulatot ígér egy 269 milliós, földszinti “pincehelyiség”

Bár az eladó ingatlannal csak egy része található a föld alatt, a valóban különleges térbe lépve valahogy pincére, esetleg ódon árkádokra asszociálhat az ember. Ettől függetlenül biztos, hogy valami van a dologban, különben nem kerülne 269 millióba a dél-franciaországi hangulatú ingatlan…

A dél-franciaországi hangulatú lehetőségről

“Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, az V. kerület Nádor utcában, közvetlenül a Szabadság tér mögött eladó egy különleges hangulatú, fantasztikus lehetőségeket magában rejtő 322nm-es üzlethelyiség. Az ingatlan 2 szintes, a 87nm-es földszinten egy nagy méretű vendégtér, WC-zuhanyzó és 1 iroda található. Nagy belmagasságú. 

 

Ennek az ingatlannak lelke van! Különleges dél-franciaországi hangulatot áraszt a magas boltíveivel, téglával kirakott falaival. A pinceszint L alakú, 235nm. Különös báját és egyben a benne rejlő lehetőségeket a kisebb-nagyobb, szintén boltíves “boxok” adják, amik kiválóan alkalmasak lehetnek egy vendéglőben arra, hogy a betérők csoportjai remekül el tudjanak egymástól szeparálódni. A Parlament, a Szabadság tér, metró, Dunapart, Bazilika… Minden pár perc sétára található. Ez a gyönyörű , patinás ingatlan tényleg a város szívében fekszik! […]”

További részletek és fotók a dél-franciaországi hangulatú lehetőségről az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?