Cikkek a befektető címkével

Közüzemi tartozás: a társasházi ingatlanvásárlók réme?

Mire kell közüzemi tartozás címszóval odafigyelni ingatlan vásárlás esetén? Elegendő elkérni az eladótól az utolsó befizetett csekket, bizonylatot? Vagy ennél bonyolultabb az ügy? Egy fájó csapda elkerülésében segítünk!

Egy befektető, három 30 millió alatti, VII. kerületi dizájn kislakás

Csak a hirdetés szövegéből következtettünk arra, hogy a most következő három, frissen felújított, azonnal költözhető otthont egy vállalkozó álmodta újra. Lehet, tévedünk. Mindenesetre ha valaki VII. kerületi, kulcsrakész, modern otthont keres, most hármat is mutatunk!

Mint két tojás! Testvér-lakások eladók, teljes berendezéssel!

A befektető megvette, felújította és most eladja. A két terézvárosi, azon belül is Csengery utcai lakás csillog-villog és akár együtt is elvihető. A tegnapi nap folyamán publikált szakértői poszt alapján telitalálat a két ingatlan, bár jó eséllyel külön-külön igazán vonzóak a maguk 25,5 és 27,5 milliós vételárával!

A favorit panel már nem kell senkinek? Fordulat az ingatlanpiacon, tényekkel, tippekkel!

Amit egy-két éve még elkapkodtak a vevők, ma már nem Míg az elmúlt években egyértelműen a panellakások voltak a budapesti ingatlanpiac kedvencei, mára a helyzet jelentősen megváltozott. Egyes kerületekben szinte lehetetlen eladni a panellakásokat. A kereslet a családi házak irányába fordult, ugyanis, némely kerületben egy olcsóbb, közepes méretű családi ház ára megegyezik egy fele akkora…

Hiába csak 31 nm, ha magasan és szuper helyen van! Egy 29,8 milliós lakás képei

A – leírás szerint – a Blaha Lujza tér közvetlen közelében található apróság a nyugalom napfényes szigetének tűnik. Bár személy szerint mi nem annyira szeretjük a tükörrel nagyított terek illúzióját (vagy inkább néha feleslegesnek ítéljük), ebbe a VIII. kerületi szépségbe azért csak beleszerettünk…Főleg, hogy még a tetőteraszra is fel lehet menni!

Elkelt Bedepuszta: egy holland férfi egyszerűen felvásárolta!

Elroy Thümmler az az üzletember, aki nemrégiben megszerezte Nógrád megye egyik csodálatos faluját. A férfi az összes ingatlant bezsebelte, hogy tervei szerint akár kisebb fesztiválokkal várja honfitársait és az érdeklődőket. Online megnéztük a falut és a piaci kínálatot is!

Ingatlanajánló

MÉG TÖBB INGATLAN