Itt még az őzek is a tenyeréből esznek! Új távlatok a mókás nevű Pinnyéden!

Itt még az őzek is a tenyeréből esznek! Új távlatok a mókás nevű Pinnyéden!

Pinnyéd nevét kimondani számunkra mindig öröm, hiszen a Győrhöz tartozó “zsáktelepülés” neve olyan, amelyet az ember szíve szerint egy kacsintással és széles mosollyal, nyelvével csettintve formálna meg. De nem csak a név cseng jól, hanem bizony a környék adottságainak hála, az itt épülő társasházi és sorházi lakások projektje is!

Erdész utca, Őzike utca, Harmat utca, Szirom utca…. nem véletlenül hívják Győr egyik városrészében így az utcákat. Győr-Pinnyéd a város északnyugati peremén, a Rábca bal partján található. Az egykori halászfalu nevét 1494-ben említik először. A török hódoltságot követően kertészek és mesteremberek népesítették be. 1950-ben csatolták a városhoz.

gyor-pinnyed_6_lakasos_tarsashaz_i-ii_utem_5_tKözelében található Püspökerdő, a győriek kedvelt kirándulóhelye. A Püspökerdőt Győr tüdejének is nevezik, így a friss levegő, az egészséges környezet garantált. A környék a nyugalom szigete, ugyanakkor pár perc alatt elérhető Győr belvárosa is, de ha úgy adódik, 5-10 perc alatt elérhetőek Győr további legfontosabb részei is.

Pinnyédet két híd köti össze a többi városrésszel, valamint egy teljes kerékpárút-hálózat is létre jött Győr-Belvárosig. Szintén pár perc alatt elérhető számos bevásárlóközpont (Árkád, Duna Center), bölcsőde, iskola, óvoda, középiskola és egyetem. A 2014–ben átadott uszoda és a korábban átadott győri termálfürdő karnyújtásnyira található!

A tömegközlekedést helyi buszjárat biztosítja, melynek menetrendje alkalmazkodik a tanítási napokhoz, és amellyel átszállás nélkül utazhatunk például az állatkertbe, az ETO Stadionba vagy éppen az Audi Arénába , de a busz az Audi Hungária közelében is megáll.

gyor-pinnyed_6_lakasos_sorhaz_iii_utem_3_t

Miért érdemes most a zöldövezetbe költözni?

Győr- Pinnyéd a város egyik legdinamikusabban fejlődő városrésze, ahol az új lakások ára még földön járnak. Az idei évben megrendezésre kerülő Európai Ifjúsági Olimpia Fesztiválig számos fejlesztés valósult meg a város ezen részén, aminek következtében jelentősen javult az infrastruktúra. A magas kereslet és az építőipari szakember hiány, továbbá az építőanyag áremelkedésnek köszönhetően a következő években jelentős emelkedés várható, így az Arrabona Bonum által bevezető áron kínált ingatlanok akár befektetésnek is kiválóak.

Nézzen körül a még elérhető kínálatban és gondoljon a jövőre: a nyugalom és a természet mindig jó befektetés! Hát még akkor, ha a városias kényelmünket sem kell mindezért feladni!