Volt egy farmom Ácsteszéren…, avagy a hét ingatlana!

Volt egy farmom Ácsteszéren…, avagy a hét ingatlana!

20 000 nm-es területen álló, 200 nm-es, csodás ház keresi-várja új tulaját Ácsteszéren. Családi farm, gazdálkodás, turizmus vagy csak szimpla jólét? A sokoldalú ingatlanból még bármi lehet! Fotók, ár, részletek: most!

Az Ácsteszéren kínált házról

“Ácsteszéren (Komárom-Esztergom megye), a település határában eladó újszerű , kiváló adottságokkal rendelkező 200 m2 ingatlan, 20.000 m2 területtel. Ácsteszér község legmagasabb pontjáról elénk tárul a Bakonyt a Vértes hegységtől elválasztó Móri-árok, a másik irányban pedig a Pannonhalma apátságának sziluettje. A települést Kisbér felől megközelítve egyedi panorámát nyújt a fekete-víz-pusztai tavak mentén kanyargó, tölgy-erdökkel határolt út szépsége, hangulata. Tiszta levegőjű környezet, vadban gazdag erdőségek veszik körül a községet. 

Az Ácsteszéren álló ingatlan 200 m2 alapterületű, egy szintes 2015. évben modern építőanyagok felhasználásával épült. Tájba illeszkedő, élhető belső és külső környezet jellemzi. 6 szoba, 38,7 m2 közösségi tér ( nappali + étkező ), gépesített konyha, 3 fürdőszoba, 3 külön Wc, a terek elkülönítésére 4 előtér, külön hely a gépészet részére, mosókonyha, tároló, 19,31 m2 tornác, 13,71 m2 fedett terasz jakuzzival, fa tároló. Padló fűtés , fa tüzelésű kandalló, hűtő-fűtő klíma. A szobák hajópadlóval , a többi helyiség hideg burkolattal fedett. Az ingatlan 2 ha területen fekszik. Jelenleg állatbarát panzióként is működik. Kiváló nagy családnak. Családi farmként gazdálkodásra és minden természethez kapcsolódó tevékenységre alkalmas. Az Ácsteszéren lévő ingatlan 320 ha mezőgazdasági területtel ( ebből 190 ha szántó, a többi erdő ) együtt is megvásárolható. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, élet Ácsteszéren vagy bárhol!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?