Vízparti kúria, avagy egy 444 nm-es csongrádi udvarház!

Vízparti kúria, avagy egy 444 nm-es csongrádi udvarház!

Csodás csongrádi ingatlant kínálnak eladásra 129 millió forintért a megyében. A hangulatos épület belsejéből is akad fotó, de persze a kert és a vízpart talán a legvonzóbb a szemnek…

A csongrádi ingatlanról

 

“2005-ben gondosan jó minőségű anyagokból épült masszív kúria/ udvarház jellegű gyönyörűen parkosított medencés vízparti ingatlant kínálok eladásra Csongrád vonzáskörzetében. Az 13913 m2 es telken, amely több helyrajzi szám együttesét alkotja, háromszintes 444m2-es kiváló állapotú ingatlan helyezkedik el. A csongrádi ingatlan emeleti részén 5 különálló, egyenként klimatizált, fürdővel rendelkező szoba található. A földszinti részen teljesen felszerelt konyha, étkező, nappali, valamint még egy szoba fürdővel kapott helyet. Az alagsoron nagy befogadó képességű rendezvények megtartására alkalmas borozó hűtőkamrával, a pihenést elősegítő helységben szauna helyezkedik el, valamint egy ingatlangépészeti helyiség van. A fürdők meleg vizét bojlerek adják, míg a ház melegét lapradiátoros cirkó kazán biztosítja. 

A csongrádi ingatlanból kilépve intimitást nyújtó tornácos nagy teraszon élvezhetjük baráti társaságok, céges csapatépítő tréningek, továbbképzések vidám hangulatát. Az ingatlan másik oldalán is nagy napfényes terasz helyezkedik el, ahol medence kapott helyet. A kúria szépen és gazdagon parkosított. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!